phone 050 364 6583

De Laminaatman Logo

Laminaat

“Toen ik begon met het leggen van deze prachtige vloeren, kreeg ik daar zoveel energie van dat ik dit gewoon moest uiten. Daarom riep ik vooraf aan elke klus: Go Spekkie! Deze aanpak is jaren later niets veranderd, op de uitbreiding van onze prachtige collectie na. En wees niet bang, ik heb al onderweg het uitgeschreeuwd!”

Laminaatvloeren zijn de vloeren met een warme uitstraling. Er zijn hierin ook weer verschillende varianten beschikbaar, zoals houtmotief maar ook gladde steensoorten. Zo is het net of u een prachtige natuurstenen vloer heeft liggen, maar dit leugentje om bestwil is het zeker waard.

Maar waarom zou u voor laminaat moeten kiezen? Een groot voordeel van laminaat is dat het een natuurlijke sfeer geeft. Dit zorgt voor rust in huis, en dat is wel een van de belangrijkste factoren om een fijne thuisbasis mee te creëeren, als u het aan Spekvloeren vraagt.

Tevens is dit houtsoort erg makkelijk te plaatsen, binnen een mum van tijd kunt u genieten van uw nieuwe vloer. Het is ook erg makkelijk te onderhouden, dus u hoeft niet op uw tenen te lopen met de angst deze prachtige vloer te verpesten. U kunt erop vertrouwen dat hoeveel stappen u ook erop zet, de vloer blijft goed.

“Every interior decision you make, every opportunity you create, every step you take, every floor we make; Spek vloeren guarantees the quality”.

Er zijn ook hierin diverse soorten en kleuren beschikbaar. We hebben een Aquacollectie met 38 soorten kleuren. De naam zegt het misschien al: deze vloeren zijn ook nog eens waterbestendig.

Een andere greep uit de collectie:

starshapestar ystar ystar ystar y

Super bedrijf. Het personeel is vriendelijk. Service is goed. Alles is te regelen. Kortom een top bedrijf!

Linda de Roo

Adres

Bornholmstraat 8C
9723AX Groningen

Voorwaarden

CBW erkende voorwaarden en winkel voorwaarden

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Alleen op afspraak open

Contact

phone 050 364 6583

email spekvloerenbv@gmail.com

facebook twitter youtube linkedin