phone 050 364 6583

De Laminaatman Logo

Traprenovatie

Als we denken aan renovatie, denken we meestal aan kerkgebouwen in de steigers om te voorkomen dat er straks geen gebouw meer staat. Nu is onze werkwijze niet om uw trap volledig in de steigers te zetten, maar ook uw trap kan af en toe een opknapbeurt gebruiken. Dit doen wij binnen mum van tijd, zodat u na de rit van 3 dagen thuiskomt en wordt overdonderd door die WOW factor.

Wellicht dat u geen verschil ziet, want hoe vaak gaat u nou bewust uw trap bekijken? Daarom maken wij een foto voor de renovatie en een foto erna, zodat u kan zien hoe mooi een trap eigenlijk kan zijn.

Nu zeggen wij wel dat we binnen mum van tijd uw trap hebben gerenoveerd, maar wat betekent dit concreet?

Hoe werkt het?

Allereerst komen we graag bij u langs om uw trap te bekijken en te inventariseren aan welk materiaal en kleur u de voorkeur geeft. De keuze van het materiaal bestaat uit PVC of Marmoleum. Voor meer informatie over deze vloersoorten, kunt u verder op onze website kijken. Wanneer de keuze is gemaakt, wordt er een datum gepland en kan de renovatie beginnen!

Op de eerste dag gaan we bezig met het verwijderen van het oude materiaal van de trap, het schuren, het plamuren, het plaatsen van nieuwe stoorborden en alles gronden. Dan is de trap pas echt klaar voor een nieuwe start!

Op de tweede dag lopen we alles na, schuren we alles nog een keer, worden de profielen op maat gemaakt en zetten we de trap helemaal in de lak. Daarna is het echt tijd voor de laatste ronde.

De laatste ronde vindt plaats op de derde dag. Het gekozen materiaal wordt op de trap gemaakt, de profielen worden geplaatst en aan het einde van de dag is het dan echt tijd voor de WOW factor die we u aan het begin hebben beloofd. De trap ziet er weer als nieuw uit en hierna zult u uw trap wel wat vaker opmerken.

starshapestar ystar ystar ystar y

Super bedrijf. Het personeel is vriendelijk. Service is goed. Alles is te regelen. Kortom een top bedrijf!

Linda de Roo

Adres

Bornholmstraat 8C
9723AX Groningen

Voorwaarden

CBW erkende voorwaarden en winkel voorwaarden

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Alleen op afspraak open

Contact

phone 050 364 6583

email spekvloerenbv@gmail.com

facebook twitter youtube linkedin