phone 050 364 6583

De Laminaatman Logo

VOOR UW VLOEREN EN TRAPRENOVATIE

maak een afspraak

Wij zijn Spekvloeren

“Spekvloeren staat voor het volledige parket aan vloeren, legservice en traprenovatie”.

Serge Spek heeft ooit de aftrap gegeven om zich bezig te houden met traprenovatie en maakte daarmee al zijn naam in Groningen. Zijn leverancier gaf hem daarom ook de naam ‘Laminaatman’.

“Wat eerst als een grap begon, is later een heus begrip geworden in Groningen. We willen ons dan ook voorstellen als ‘De laminaatman en zijn (laminaat)vrouw. Wij runnen samen hèt laminaatbedrijf in Groningen. We weten dat de uitstraling van een inrichting mede wordt bepaald door een mooie vloer en daar dragen we graag aan bij. Gezien wij nu samen het team vormen achter het bedrijf, leek het ons een logische stap om de naam ook daar aan te passen. Vandaar dat wij nu bekend staan als “Spekvloeren”.

Vinyl Tapijt Laminaat PVC Marmoleum

Spekvloeren legt diverse vloeren bij u thuis, zoals marmoleum, vinyl, pvc, laminaat en tapijt. Dit doen ze met een ‘spekgladde afwerking’.

“Wij leggen de lat hoog. De vloer uitkiezen voor uw woning is een persoonlijk keuze. Dit moet worden verzorgd met een persoonlijke aanpak.”

Wij zijn op social media te vinden waar ook een deel van onze collectie en werk te bewonderen is . Tevens kunnen ze daar onze mailadres en telefoonnummer vinden. Maar we nodigen iedereen uiteraard uit om langs te komen bij ons in de winkel. Onder het genot van een kop koffie of thee bij een brandende kachel kun je alle tijd nemen om onze collectie te bekijken.

Ons 4-Stappen plan

Stap 1Stap 2stapstap 4

starshapestar ystar ystar ystar y

Super bedrijf. Het personeel is vriendelijk. Service is goed. Alles is te regelen. Kortom een top bedrijf!

Linda de Roo

Adres

Bornholmstraat 8C
9723AX Groningen

Voorwaarden

CBW erkende voorwaarden en winkel voorwaarden

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Alleen op afspraak open

Contact

phone 050 364 6583

email spekvloerenbv@gmail.com

facebook twitter youtube linkedin